Sebastian Stan en Chris Evans in Captain America: The Winter Soldier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sebastian Stan en Chris Evans in Captain America: The Winter Soldier

Ophef: deelt Sebastian Stan hier keiharde MCU-kritiek?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Trouble in Marvel-paradise! Acteur Sebastian Stan - die al jaren Captain America's bff Bucky Barnes speelt - deelt snoeiharde kritiek van een fan die vindt dat Marvel de relatie tussen 'The Winter Soldier' en Steve Rogers verknoeide met Avengers: Endgame.

En we bedoelen 'deelt' in de meest letterlijke zin van het woord. Hij plaatst een stuk keiharde kritiek van een Endgame-kijker op zijn eigen insta-pagina en zet daar een geshockeerde  emoji bij. Hmmm.... wat bedoel je, Sebastian?

Ophef: deelt Sebastian Stan hier keiharde MCU-kritiek?

The Winter Soldier

De Winter Soldier-acteur, die zeer binnenkort samen met Falcon (Anthony Mackie) zijn eigen Disney+ serie krijgt, zorgt hiermee voor heerlijke verwarring. De fan schrijft: "Together until the end of the line. Or until bad, inconsistent, out-of-character writing turns Steve Rogers into his own anti-thesis. Shouldn't it be 'together until the end of the lie' now?" Oftewel: het past niet bij Cap om Bucky aan het einde van Endgame 'in de steek' te laten door er met Peggy vandoor te gaan in een andere tijdlijn.

Verwarring

Nu heerst er verwarring alom! Want is Sebastian het nu eens met deze criticaster of juist niet? Het blijft allemaal heerlijk vaag, maar roept ongetwijfeld weer veel discussies op over het einde van Endgame. Want...

Kritiek op Cap

... Ook wij hebben het hier al vaker over het veelbesproken einde van Endgame gehad. Vooral over de verwarring die dat opleverde. De schrijvers en regisseurs van Endgamewaren het bijvoorbeeld niet eens over Caps einde. De broertjes Russo blijven volhouden dat er altijd maar één echte Captain America leefde terwijl de schrijvers óók bij hun ingewikkelde standpunt blijven. Die beweren juist dat er altijd twee versies van de held rondliepen in het MCU. Verwarrend hè? 

Lees verder