De cast van Jersey Shore

Veronica Superguide logo
De cast van Jersey Shore

Opgepakt: Jersey Shore-Ronnie zwaar onder invloed, valt vriendin aan met mes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is weer hommeles met één van de Jersey Shore-sterren. Ronnie Ortiz-Magro (33) is vandaag opgepakt nadat hij zijn vriendin Jen meerdere keren sloeg en achterna zat met een mes.

Het is niet bekend hoe het zo gruwelijk uit de hand kon lopen tussen Ronnie en zijn vriendin. Een politiewoordvoerder bevestigde aan TMZ dat Ronnie gedurende deze aanval zwaar onder invloed was van cocaïne. Jen rende naar buiten en belde de politie terwijl hij zichzelf en hun dochtertje van 1,5 jaar opsloot in huis. Agenten moesten hem met een stroomstootwapen uitschakelen. Nu zit Ronnie in de bak.Ronnie's explosieve gedrag komt niet uit de lucht vallen voor Jersey Shore: Family Vacation-kijkers:

The Situation

Het is zeker niet de eerste keer dat iemand van MTV's grote reality-hit in aanraking kwam met de politie. Zo maakte Mike 'The Situation' Sorrentino het al vrij bont. Hij draaide begin dit jaar de bak in voor belastingfraude en kwam deze maand weer vrij. Maar dat is nog niet alles...

Jersey Shore: Family Vacation

Gisteren zond MTV de allerlaatste aflevering van Jersey Shore: Family Vacation seizoen 3 uit. Dit is een soort revival van de originele serie. Bijna alle OG-housemates, waaronder de populaire Snooki en Pauly D, keerden terug en beleefden weer de meest uitzinnige, met alcohol doordrenkte stapavonden. Kijk maar:

Lees verder