Paul de Leeuw, Op goed geluk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw, Op goed geluk

Op Goed Geluk met Paul de Leeuw vanaf maart op tv

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind december kwam naar buiten dat Paul de Leeuw een vernieuwde versie van Op Goed Geluk gaat presenteren. Vanaf 4 maart is te zien hoe de presentator mannen en vrouwen aan een liefje gaat helpen.

Hoewel het programma, dat zowel door Carry Tefsen als Gordon is gepresenteerd, hier en daar wat kleine veranderingen ondergaat, blijft het principe hetzelfde. Iedere aflevering gaan twee vrijgezellen op zoek naar de liefde. Elke single krijgt de keuze uit 3 potentiële partners die ze leren kennen door het stellen van vragen. Ze zien elkaar niet, tot de daadwerkelijke match er is (al hoeven we niet bang te zijn dat er net als in deze Netflix-show een catfish achter zit). Dan gaat de waaier omhoog en ziet het kersverse liefdeskoppel elkaar voor het eerst.

Citytrip

Het gevormde stel vertrekt direct op citytrip om elkaar wat beter te leren kennen. En die belevenissen zien we natuurlijk ook terug in de aflevering! Maar of het programma in de huidige tijd nog werkt, moet nog blijken. Eén ding was al wel duidelijk: Dries Roelvink kijkt in ieder geval niet

Op Goed Geluk is vanaf 4 maart om 20:30 uur te zien op RTL4.

Lees verder