Op déze datum staat You seizoen 3 op Netflix

You seizoen 3

Nog eventjes geduld: ieders favoriete psychopaat Joe Goldberg keert binnenkort terug in You seizoen 3. In een nieuwe trailer vertelt Netflix wat we een beetje van het nieuwe seizoen van de thrillerserie kunnen verwachten.

You draait om Joe Goldberg (Penn Badgley) die zich nogal vreemd gedraagt als hij verliefd is. Hij pluist het verleden van vrouwen uit en gebruikt hun zwaktes om ze in te palmen. Dit gaat meestal goed totdat ze ontdekken wat voor creep Joe écht is; dan neemt hij drastische maatregelen om uit de gevangenis te blijven. Aan het einde van seizoen 2 kwam er een schokkende onthulling: dit mispunt wordt vader! Als dat maar goed gaat (we denken van niet).

You seizoen 3 op Netflix

In de trailer zijn nog geen echt nieuwe beelden te zien, maar er wordt wél een geboortetaart gebakken. Joe meldt dat hij behoorlijk nerveus is dat hij een zoontje krijgt, omdat hij vreest dat kleine Henry nét zo’n griezel wordt als zijn pa.

Na het tweede seizoen van You vond psychopaat Joe de liefde bij Love Quinn (Victoria Pedretti), die óók een paar steekjes los heeft zitten. Binnenkort komt daar dus nog een baby bij die ze samen moeten opvoeden, áls ze elkaar tenminste niet vermoorden!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het derde seizoen van You is vanaf 15 oktober te zien op Netflix.