Ook Hulk keert terug in Marvel-film Thor: Ragnarök

Veronica Superguide logo
Ook Hulk keert terug in Marvel-film Thor: Ragnarök

Ook Hulk keert terug in Marvel-film Thor: Ragnarök

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eerder deze week meldden wel al Doctor Strange een belangrijke rol zou spelen in de nieuwe Thor-film. Vandaag werd bekend dat ook Thors collega-Avenger Hulk te zien zal zijn in Thor: Ragnarök!

Reünie

De geruchten gingen al langer, maar sinds vandaag is het officieel: de Hulk speelt ook een rol in de derde Thor-film. De reden dat we het nu met zekerheid kunnen zeggen, is dat er nu iets meer bekend is over het verhaal van Thor: Ragnarök. Kleine spoiler: een gezellige reünie zit er niet in voor de twee Avengers!

Gladiator

In Thor: Ragnarök moet de Noorse dondergod (opnieuw gespeeld door Chris Hemsworth) de vernietiging van zijn thuiswereld Asgard zien te voorkomen door de schurk Hela (Cate Blanchett). Klein probleempje: hij zit gevangen aan de andere kant van het universum, zonder zijn trouwe hamer Mjolnir. Eenmaal ontsnapt, strandt Thor op een vreemde planeet. Daar moet hij het in een gladiatorengevecht vechten opnemen… de Hulk! Mark Ruffalo (The Avengers) zal wederom in de computergegenereerde huid kruipen van de Groene Goliath.

Thor: Ragnarök zal naar verwachting vanaf november in de Nederlandse bioscopen draaien.

Lees verder