Roxeanne Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes

Ook halfzus Roxeanne 'kapot' van Hazes-docu

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Roxeanne Hazes en haar verloofde walgden van de nieuwe André Hazes-documentaire Kleine Jongen en het gebruik van door haar gemaakte privé-beelden en die twee blijken niet alleen te staan. Ook Nathalie Hazes is "volkomen van slag geraakt".

"Door het zien van de eerste aflevering ben ik volkomen van slag geraakt", legt Nathalie uit in de nieuwe editie van weekblad Privé. Ze kreeg later ook de tweede aflevering onder ogen. "Ook deze aflevering heeft mij zo veel pijn gedaan."

'Kapot van'

De in Spanje wonende oudste dochter van Hazes vindt het nogal confronterend om zulke beelden te zien. "Ik ben er echt kapot van, maar ga niet met mijn vinger wijzen. Maar dat dit mogelijk is, is onvoorstelbaar. Zo wil ik me mijn vader niet herinneren.

Nathalie vindt het 'een grote schande'

Nathalie wil haar vader herinneren zoals zij dat zelf wil. "Niet met bepaalde beelden die ik in de documentaire heb gezien. Zo kan ik het nooit een plekje geven, echt een grote schande." Ze neemt een stapje terug. "Ik ga van social media af en wil nergens meer mee geconfronteerd worden. Dit moet klaar zijn."

Ook halfzus Roxeanne 'kapot' van Hazes-docu
Beeld uit Kleine jongen: het echte leven van André Hazes

Hazes-kinderen

De twee jongste Hazes-kinderen kent iedereen wel, maar de oudste twee niet. Naast Nathalie - zijn eerste kind - kreeg Hazes senior later nog een tweede kind, bij een andere vrouw. Het gaat om Melvin. Lees hier meer over de oudste twee Hazes-'kinderen'.

De documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is wekelijks op woensdag om 20:25 uur te zien op NPO3.Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder