Ook Geert Wilders te zien in SBS-debat De Stem van Nederland

Veronica Superguide logo
Ook Geert Wilders te zien in SBS-debat De Stem van Nederland

Ook Geert Wilders te zien in SBS-debat De Stem van Nederland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

SBS 6 stapt af van het traditionele televisiedebat. De zender laat eigen sterren de kijkers door de programma’s van de verschillende politieke partijen heen loodsen in de verkiezingsshow De Stem van Nederland.

De Stem van Nederland

In aanloop naar de verkiezingen komt SBS 6 op 8 maart met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd, schrijft MediaCourant

Aan deze verkiezingsshow De Stem van Nederland doet ook PVV-leider Geert Wilders mee. Hij zei eerder twee tv-debatten bij RTL 4 af, maar hij verleent wel zijn medewerking aan SBS. Hij zal worden geïnterviewd door Rob Geus. “8 maart is Geert Wilders gewoon te zien in ons programma: Stem van Nederland“, aldus SBS6. Bekijk hierboven een fragment van het gesprek van Geus en Wilders!

Thema's

SBS 6 behandelt tijdens de uitzending vijf thema’s: criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en sociale zekerheid. Elk thema wordt 'geadopteerd' door een bekend SBS 6-gezicht: Lucille Werner (criminaliteit), André van der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) en Kees Tol (sociale zekerheid), aldus MediaCourant.

“Het zijn onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen en hierover gaan ze in gesprek met mensen die op dit gebied dagelijks de gevolgen van het beleid uit Den Haag voelen“, liet de zender eerder al weten.

De Stem van Nederland op 8 maart wordt gepresenteerd door drie presentatrices van Hart van Nederland.

Lees verder