Ook de nieuwe trailer voor Paddington 2 is beregoed

Veronica Superguide logo
Ook de nieuwe trailer voor Paddington 2 is beregoed

Ook de nieuwe trailer voor Paddington 2 is beregoed

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende week gaat het vervolg op Paddington in première. Deze vrolijke trailer herinnert je eraan dat je deze charmante familiefilm niet mag missen!

Brutaal

Binnenkort schittert het beertje Paddington in zijn tweede avontuur! Deze keer gaat hij op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor zijn tante Lucy. Zijn oog valt op een prachtig boek in een antiekzaak. Helaas wordt het boek gestolen door een sluwe meesterinbreker. Tot overmaat van ramp wordt Paddington beschuldigd van de brutale diefstal. Van achter de tralies bedenkt het beertje een plan om te ontsnappen én het boek terug te vinden. Afgaande op deze nieuwe teaser belooft het weer een kleurrijk spektakel te worden vol spanning, avontuur en natuurlijk op en top Britse humor!

Kinderboeken

In het eerste deel werden de klassieke kinderboeken van Michael Bond op prachtige wijze tot leven gewekt. Ook voor Paddington 2 zijn kosten noch moeite gespaard om de familiefilm tot een groot succes te maken. Onder anderen Hugh Grant (Love Actually), Peter Capaldi (Doctor Who), Jim Broadbent (Game of Thrones) en Julie Walters (de Harry Potter-reeks) zullen in dit vervolg te zien zijn. De Nederlandse stemmen zijn ingesproken door onder meer Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans en Frank Lammers.

Paddington 2 draait vanaf 6 december in de bioscopen!

Lees verder