Ook Andrew Lincoln is terug op de Actually-set

Veronica Superguide logo
Ook Andrew Lincoln is terug op de Actually-set

Ook Andrew Lincoln is terug op de Actually-set

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tegenwoordig zien we hem bezweet en bebloed in The Walking Dead, maar wist je nog dat Andrew Lincoln bij Keira Knightley voor de deur stond in Love Actually?

Mark

Naast de hele rits van terugkerende sterren - we noemen Hugh Grant, Liam Neeson, Martine McCutcheon, Thomas Brodie-Sangster en Colin Firth - is Lincolns personage Mark terug. Hij ging destijds op kerstavond met een reuze romantisch gebaar langs bij zijn grote liefde, tevens de vrouw van zijn beste vriend. Na een kus besloot hij dat het zo genoeg was. Zou dat in Red Nose Day Actually ook zo zijn, of zouden Mark en Juliet toch bij elkaar komen?

Red Nose Day Actually

Aan bovenstaande foto te zien is Juliet nog gewoon samen met Peter (Chiwetel Ejiofor). Het lijkt ons ook lastig om een heleboel plottwists te gaan verwerken in een film van tien minuten, dus waarschijnlijk zal Red Nose Day Actually vooral één grote reünie worden. De korte sequel wordt wederom geregisseerd door Richard Curtis, die ook Love Actually maakte. Hij is een van de initiatiefnemers van het jaarlijkse goede doelen-evenement Red Nose Day, waar dit jaar dus zelfs een film voor wordt gemaakt. 

De korte film Red Nose Day Actually wordt op vrijdag 24 maart aanstaande uitgezonden BBC One.

Lees verder