Onze jongens in Miami, Pathe thuis

Veronica Superguide logo
Onze jongens in Miami, Pathe thuis

JA! Onze Jongens in Miami nog deze maand online te zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We verblijden je vorige week al met het nieuws dat de eerste film van Onze Jongens is teruggekeerd op Netflix, maar vandaag kunnen we ook melden wanneer de tweede film online te zien is. *Tromgeroffel* Vanaf 24 april staat de film op Pathé Thuis.

Jim Bakkum en zijn knappe vrienden zijn terug in Onze Jongens in Miami. Jorrit (Jim Bakkum) is helaas weer single en daarom besluit hij samen met zijn beste vriend Bas (Martijn Fischer) om een stripclub te openen in Miami. Uiteraard kan Thijs (Juvat Westendorp) daar ook niet bij ontbreken. Ze moeten alleen flink aan de bak, want de concurrentie in de VS blijkt moordend. Ach, over hun wasbordjes hoeven ze zich in ieder geval geen zorgen te maken.

Groot succes

De film wist binnen een week al meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop te trekken en dat aantal werd natuurlijk alleen maar groter. Wie de film echter nog niet heeft gezien, heeft geluk. Onze Jongens in Miami is namelijk vanaf 24 april op Pathé Thuis te zien. Daar blijf je natuurlijk echt voor thuis, zoals de boodschap vanwege de coronamaatregelen nog altijd luidt.

Is deze film niet zo jouw ding? Pathé Thuis stelt nu iedere dag één gratis film ter beschikking.

Lees verder