Onthulling: Chris Pratt en Tom Holland in Infinity War

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onthulling: Chris Pratt en Tom Holland in Infinity War

Onthulling: Chris Pratt en Tom Holland in Infinity War

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marvel heeft groot nieuws voor je dit weekend: vandaag is bekendgemaakt dat de Guardians of the Galaxy-helden samen zullen vechten met The Avengers in de langverwachte Infinity War-film. O, en Spider-Man is ook van de partij.

Verrassing!

Niemand minder dan Robert ‘Iron man’ Downey Jr. kreeg de eer om het grote nieuws bekend te maken. Hij plaatste een live-video waarin hij tussen de opnames door op de set een vraag- en antwoordsessie deed voor zijn fans. Wat die fans echter niet wisten, is dat de cameraman niemand minder dan Tom Holland (Spider-Man) was. Later verscheen ook Chris Pratt (Star-Lord in Guardians of the Galaxy) in beeld. 

Alles wat je wil weten

Inmiddels heeft ook Marvel een onthullende video op YouTube geplaatst, waarin we Downey, Pratt en Holland kort samen zien op de set. In deze video krijgen we tevens meer te horen over het concept van Marvel’s nieuwste actiespektakel en de mix-up tussen de twee verschillende groepen superhelden.

Avengers: Infinity Wars moet volgend jaar mei in de bioscopen verschijnen. De film wordt geregisseerd door de broers Joe en Anthony Russo.

Lees verder