Onthullende docu over Brangelina in de maak

Veronica Superguide logo
Onthullende docu over Brangelina in de maak

Onthullende docu over Brangelina in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Angelina Jolie en Brad Pitt. Hun leven samen leest als een liefdesverhaal met een ongelukkig einde, dat zo dienst kan doen als script voor een film. Verrassing: dat gaat gebeuren, er komt een docu over Brangelina.

Ian Halperin

Ian Halperin, een Canadese onderzoeksjournalist, stort zich op een film over Brad en Angelina, waarin we alles te weten komen over hun huwelijk en vooral: het stukgaan van hun huwelijk. Volgens Halperin is er namelijk zoveel gebeurd waarvan wij nog niets weten, maar waar hij wel achter is gekomen.

Mr. & Mrs. Smith

Pitt en Jolie leerden elkaar kennen op de set van de film Mr. & Mrs. Smith, waarin ze een echtpaar speelden. Ze werden ook in het echt verliefd en stapten later met elkaar in het huwelijksbootje. Ook aan kinderen in huize Brangelina geen gebrek. Met Pax, Maddox, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne hadden ze een huis vol. Hoe het verder gaat met de voogdij, valt nog te bezien. 

Scheiding

De scheiding, die in september van vorig jaar wereldkundig werd gemaakt, zou al veel langer van kracht zijn. Zowel Brad als Angelina zou vreemd zijn gegaan en de twee zou ruziemaken over meerdere zaken. Alhoewel door de media werd gemeld dat Brad agressief zou zijn, is het volgens Halperin Angelina die driftbuien had. We zijn benieuwd wat we nog meer te weten komen door de documentaire. 

Lees verder