Ons hart maakt een sprongetje: dít is de eerste teaser van Love Actually 2

Veronica Superguide logo
Ons hart maakt een sprongetje: dít is de eerste teaser van Love Actually 2

Ons hart maakt een sprongetje: dít is de eerste teaser van Love Actually 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De romantische Mark (Andrew Lincoln) laat ons weer zwijmelen als we hem zien in de allereerste teaser van Love Actually 2. Zucht...

Korte teaser

Helaas is dat ook het enige wat we in de korte teaser (slechts 19 seconden) te zien krijgen. Mark vraagt ons namelijk om de gehele korte film (die tien minuten duurt) op 24 maart tijdens Red Nose Day te gaan kijken. Nog even tien nachtjes slapen dus.

Vanaf de set

Vorige week verschenen al de eerste beelden vanaf de set. Op de foto’s zagen we onder anderen Liam Neeson, zijn filmzoontje Thomas Brodie-Sangster en Olivia Olson, die Joanna speelt. Zij zijn niet enigen, want bijna de hele cast keert terug: Hugh Grant, Andrew Lincoln, Martine McCutcheon, Keira Knightley en Colin Firth zijn er ook allemaal bij.

Hoe is het nu met?

In de korte film - Red Nose Day Actually genaamd - onthult regisseur Richard Curtis wat er met de personages na de vorige film is gebeurd. "Ik heb er nooit over gedacht om een vervolg te schrijven op Love Actually, maar ik denk dat het leuk is om in tien minuten te zien hoe het nu met de personages is", vertelde de regisseur onlangs in een interview.

Het vervolg op Love Actually wordt vrijdag 24 maart uitgezonden op BBC One.

Lees verder