Jan Dulles, Onmogelijke duetten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Dulles, Onmogelijke duetten

Jan Dulles weet kijkers tot tranen te roeren in Onmogelijke duetten

|
|

Laatste update:

Een halfjaar geleden sloeg het noodlot toe voor Jan Dulles en zijn vriendin: ze verloren hun drie maanden oude dochtertje Donna. Bij Onmogelijke duetten probeerde de 3JS-zanger vandaag zijn grote verdriet onder woorden te brengen. 

Het was namelijk het allereerste wat hij na haar overlijden deed qua tv-werk.

Terugkeer op tv

"Ik wilde dit doen, omdat ik eraan toe was om weer even iets doen", vertelt hij openhartig aan presentatoren Nick en Simon. "Deze opnames zijn alweer even geleden en het was inderdaad nog vrij vers. Maar nu met de mensen hier die ik ook ken, ik ben blij dat ik er ben." En hij is er natuurlijk niet voor niets. Jan Dulles wilde namelijk in een 'onmogelijk' duet met... Robert Long. Samen zongen ze zijn prachtige nummer Flink zijn. 

'Even flink zijn'

De keuze voor deze artiest en dit nummer was geen moeilijke voor Jan. "Het verhaal van dit nummer staat los van wat mij is overkomen, maar ik merk wel dat het niet uitmaakt welke emotie er voorbijkomt op tv of op de radio, overal word ik emotioneel van. Emotioneler dan ik al werd", licht hij toe. "Maar Flink zijn is een liefdeslied en ik heb dat meegemaakt. Als een relatie voorbij is en dat moment dat je echt afscheid van elkaar gaat nemen, dan denk je toch na over die tijd die je hebt gehad. Ik wou dat ik zo'n lied had kunnen schrijven."

Lovende woorden

De kijkers van Onmogelijke duetten waren de afgelopen weken al behoorlijk enthousiast over diverse duetten, maar ook Jan Dulles kan rekenen op veel complimenten. "Zit met kippenvel en een brok in mijn keel te luisteren. Stemmen van Jan Dulles en Robert Long passen goed bij elkaar", aldus een Twitteraar. Lees hier meer reacties.

Dit was helaas de laatste aflevering van Onmogelijke duetten S1. Lees hier waarom je het niet kunt terugkijken via Kijk.nl.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder