Ongewenst bezoek in horrorfragment The Strangers 2: Prey at Night

Veronica Superguide logo
Ongewenst bezoek in horrorfragment The Strangers 2: Prey at Night

Ongewenst bezoek in horrorfragment The Strangers 2: Prey at Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende week verschijnt het langverwachte vervolg op de horrorhit The Strangers in de bios. Deze fragmenten geven alvast een gruwelijk voorproefje!

Nachtmerrie

We hebben er tien jaar op moeten wachten, maar binnenkort kunnen we eindelijk naar The Strangers 2: Prey at Night! In dit vervolg op de horrorkraker uit 2008 is een gezin met twee kinderen op vakantie op het Amerikaanse platteland. Maar hun tripje verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze laat in de avond visite krijgen van een meisje dat ze niet kennen. Het ongewenste bezoek vormt het startschot van een bloedstollend kat-en-muis-spel op leven en dood!

Maniak

Het gemaskerde meisje blijkt echter niet de enige maniak die het op de toeristen heeft voorzien. Ook aan het zwembad is het na zonsondergang niet bepaald lekker ontspannen!

Kaskraker

Het langverwachte vervolg op The Strangers is geregisseerd door Johannes Roberts. Hij maakte vorig jaar de kaskraker 47 Meters Down. Daarin worden twee vakantievierende zussen belaagd door bloeddorstige haaien. Roberts is al bezig met het vervolg, genaamd 48 Meters Down. Laten we dus blij zijn dat Roberts heeft gekozen voor een loopbaan als horrorregisseur en niet voor een carrière als reisorganisator!

The Strangers 2: Prey at Night draait vanaf 8 maart in de bioscoop.

Lees verder