Eminem en Martin Scorsese bij de Oscars 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eminem en Martin Scorsese bij de Oscars 2020

Hilarisch: celebs verbaasd bij Eminems Oscars-optreden

|
|

Laatste update:

Verbaasde gezichten, ongemakkelijk meeknikkende celebrity-hoofden en zelfs Martin Scorsese die niet weet wat er in godsnaam gebeurt; Eminems verrassingsoptreden bij de Oscars was een ongekend hoogtepunt!

Voordat je verder leest: dit zijn de grote winnaars van de Oscars 2020.

Marshall Mathers, aka Eminem, mocht alsnog zijn Oscar-winnende nummer 'Lose Yourself' uit 8 Mile spelen en liet mom’s spaghetti los op half Hollywood dat verbaasd in de zaal zat tijdens de Academy Awards van afgelopen nacht. Eminem kwam de prijs 18 jaar geleden niet ophalen en nam nu alsnog ‘revanche’ met een knallende verrassingsperformance inclusief staande ovatie na afloop. Waarom juist nu? Tja, goede vraag...  

Ongemakkelijk

Martin Scorsese en zijn dochter keken met een mix van verbazing en desinteresse naar het optreden (of zat 'ie gewoon te pitten?). Andere celebs, waaronder Frozen-heldin Idina Menzel (‘Adele Dazeem’), waren óók zo’n heerlijke mood met hun ongemakkelijke gezichtsuitdrukkingen. Gelukkig waren er ook andere acteurs die wél helemaal opgingen in het optreden. Zo bopten Gal Gadot, Denzel Washington en anderen lekker mee! Maar de regisseur die overschakelde op Scorsese verdient wat ons betreft óók een Oscar voor zijn geniale timing.

Reacties

Kijkers thuis zagen deze suprise ook totáál niet aankomen. Er zat niets anders op: men moest het maar gewoon over zich heen laten komen. En als je de reacties in de met A-listers gevulde zaal al leuk vond, heb je de geniale inhakers op twitter nog niet gezien!

Lees verder