Onenigheid bij Voor Hetzelfde Geld-stel: ‘Voelt niet lekker’

voor hetzelfde geld angelique herman makkinga

Angelique en Herman stellen tijdens hun deelname aan Voor Hetzelfde Geld eigenlijk altijd op één lijn te zitten. Gaandeweg gaat een van hen echter steeds meer twijfelen: “Heb niet veel met dit huis.

Voor Hetzelfde Geld naar Friesland

Angelique en Herman wonen samen met hun drie kinderen in Zeist. Het gezin wil echter graag verhuizen naar Friesland. Ze hebben een grote wens: er moet een voetbalvereniging in de buurt zijn. In eerste instantie lijken Herman en Angelique op één lijn te liggen. Maar al snel blijkt dat dat niet helemaal het geval is... Opnieuw een plottwist in Voor Hetzelfde Geld!

'Het verkeerde gevoel'

Angelique is he-le-maal verliefd op de woning in Makkinga, waar het gezin een weekje gaat proefwonen. Herman gaat echter steeds meer twijfelen: het is beneden te groot – hoe moeten ze daar sfeer creëren? – en boven te klein. Hij heeft ‘vraagtekens' bij de woning: “Ik krijg daar het verkeerde gevoel van, zeg maar. Dat voelt niet lekker. (…) Ik heb niet heel veel met dit huis.

Nadat ze presentatrice Natasja Froger – die Angela de Jong weet te frustreren – een poosje in spanning laten, blijkt het stel tóch een bod te gaan uitbrengen. Hoe dan? Waarom is Herman toch overstag gegaan?

Veel kijkers zijn verbaasd:

Gelukkig is het eind goed, al goed: het stel koopt het huis en uiteindelijk is ook Herman heel gelukkig in Makkinga! Zeker nadat de bank geleverd werd, voelde het voor hem ook echt als thuis.

Zin in meer woonprogramma’s? Lees hier meer over de onmogelijke situatie gisteren in Kopen Zonder Kijken.

Voor Hetzelfde Geld zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.