Onderhandelingen over vervolg Jigsaw zijn begonnen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onderhandelingen over vervolg Jigsaw zijn begonnen

Onderhandelingen over vervolg Jigsaw zijn begonnen

|
|

Laatste update:

Jigsaw draait nog steeds in de bioscopen, maar in Hollywood zijn al de eerste stappen gezet voor het volgende deel in deze bloederige horrorreeks!

Seriemoordenaar

Eind vorig jaar verscheen Jigsaw in de bioscopen. Hierin werd de politie opnieuw geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden die gepleegd waren in de stijl van de sadistische seriemoordenaar John ‘Jigsaw’ Kramer. Hoewel de film in Amerika maar weinig bezoekers trok, was dit achtste deel in de horrorserie in andere landen een succes. Jigsaw kostte slechts tien miljoen dollar om te maken, maar bracht ruim honderd miljoen dollar in het laatje!

Weduwe

Met zulke winsten ligt een vervolg voor de hand. De onderhandelingen over een negende Saw-film zijn dan ook in volle gang. Voorlopig blijft het echter nog bij ‘gesprekken’ tussen filmstudio Lionsgate en Saw-producenten Twisted Pictures. Veel details over dit eventuele vervolg zijn dus nog niet bekend. Wel is naar buiten gekomen dat Jigsaw-regisseurs Michael en Peter Spierig niet betrokken zullen zijn bij het volgende deel. Dit regisseursduo heeft onlangs de horrorfilm Winchester afgerond. Hierin speelt Oscarwinnaar Helen Mirren een weduwe die in haar landhuis geplaagd wordt door geesten.

Jigsaw is nu nog te zien in enkele zalen. Winchester draait vanaf 8 februari in de bioscopen.

Lees verder