een jaar van je leven wendy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
een jaar van je leven wendy
TVSBS

Onbegrip over kick-off Een Jaar van je Leven: ‘Nieuwe borsten?’

|
|

Laatste update:

In de kick-off van Een Jaar van je Leven werden de deelnemers aan ons voorgesteld. Onder hen bijvoorbeeld Wendy, die haar twee kinderen een jaar lang achterlaat. Veel kijkers snappen daar niets van!

Dit is Een Jaar van je Leven

Het was vanavond tijd voor de kick-off van Een Jaar van je Leven. In deze nieuwe realityshow worden veertig kandidaten opgesloten in een ‘woonloods’, waarin ze samen een jaar moeten leven zonder contact met de buitenwereld. Op de plaats waar de veertig deelnemers verblijven, zijn alleen de basisvoorzieningen aanwezig. Aan het einde van de rit wacht er mogelijk een miljoen euro op de winnaar!

Dit is alles dat je moet weten over Een Jaar van je Leven.

'Het wordt tijd voor nieuwe'

In deze kick-off werden de kandidaten aan ons voorgesteld. Daarbij hoorden we ook waarom de deelnemers mee willen doen. Neem Wendy, die twee kinderen achterlaat. Ze wil graag verhuizen en gunt haar kinderen een scooter en paardrijlessen. Ook heeft Wendy zelf nog een droom: nieuwe borsten. “Het wordt tijd voor nieuwe”, lacht ze. “Als je het wint, kun je mooie borsten nemen hoor, kind”, zegt haar moeder. “Ga ik daarna naar OnlyFans”, grapt Wendy vervolgens.

Veel kijkers zijn echter minder amused door Wendy's uitspraken. Zij snappen überhaupt niet waarom ze haar kinderen een jaar lang bij haar ouders en ex-man onderbrengt. Wendy is echter laconiek: “Het is maar een jaartje. Ik ga niet dood.

Ook wij vroegen ons af waarom de kandidaten zich op hebben gegeven voor Een Jaar van je Leven. We spraken met vijf van hen!

Heb je zin in meer reality? Ook Big Brother keert terug op tv.

Je ziet Een Jaar van je Leven elke dag om 18:20 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder