Debby Ryan als Patty in Insatiable

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Debby Ryan als Patty in Insatiable

Omstreden Netflix-serie Insatiable krijgt trailer voor seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Geen enkele serie kreeg vorig jaar zo veel stront over zich heen als Insatiable. Deze duistere Netflix-comedy kreeg ondanks alle kritiek over 'bodyshaming' een tweede seizoen en daar hebben we nu een trailer voor te pakken!

Critici maakten keihard gehakt van Insatiable. Netflix trok zich daar niets van aan en kondigde gewoon nieuwe afleveringen aan. Nu zien we de wraakzuchtige Patty eindelijk weer terug in de eerste trailer voor het waarschijnlijk net zo omstreden seizoen 2. 

Ophef om Insatiable

Nog voor er ook maar één aflevering online stond, gingen kijkers al los op de verhaallijnen. Zo werd hoofdpersonage Patty (Debby Ryan) volgens critici neergezet als gelukkig, en dat kwam enkel en alleen nadat ze héél veel afviel. Hierna werd ze niet meer zo gepest. Keiharde fat-shaming, zo klonk het. En daar kwamen ook nog 'ouderwetse stereotypen' van homo's, christenen en Afro-Amerikanen bij.  

Waar gaat Insatiable seizoen 2 over?

Blijkbaar waren de kijkcijfers wél goed genoeg: Netflix staat er namelijk om bekend om slecht scorende show gewoon te cancelen. Zonder genade. Patty gaat hoe dan ook keihard door met haar losgeslagen haak-wraak-pad! We weten nog weinig over seizoen 2, maar kunnen er best vanuit gaan dat een groot deel draait om - spoilers voor seizoen 1 volgen - Christian. Patty bracht haar stalker-ex in de finale om en moet nu alles doen om die actie te verbergen. Insatiable seizoen 2 staat vanaf 11 oktober op Netflix. 

Lees verder