The Nanny

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Nanny

OMG! The Nanny-cast komt weer bij elkaar!

|
|

Laatste update:

De cast van de bekende '90s sitcom The Nanny komt weer bij elkaar! Helaas niet voor nieuwe afleveringen of een echte reünie zoals Friends dat doet, maar voor een onlinehereniging om fans door de coronacrisis heen te slepen.

The Nanny op YouTube

De 'samenkomst' ziet er iets anders uit dan we gehoopt hadden. Via videobeldienst Zoom hebben de castleden het script van de allereerste pilot-aflevering voorgelezen en opgenomen. Maandag 6 april (volgende week dus al!) komt deze uitzending online op het YouTube-account van Sony Pictures. Echte fans kunnen het iconische begin van de populaire serie weer herbeleven!

Fran is positief

Fran Drescher speelde vroeger nanny Fran Fine en is ook de bedenker van de show. De oud-hoofdrolspeelster is ervan overtuigd dat positiviteit en humor nu heel erg nodig zijn tijdens de coronacrisis. “Lachen is het beste medicijn. Het heeft ons enorm goed gedaan en we hopen dat dat ook voor jullie geldt.” Fran noemt het een "Pandemic Performance voor alle fans over de hele wereld die nu aan het stressen zijn in isolatie en wel een oppepper kunnen gebruiken!"

'90s sitcom

The Nanny speelt zich af in New York: de ordinaire nanny Fran gaat oppassen op de kinderen van een Engelse theaterproducent die op Broadway werkt. Het werd in de VS uitgezonden tussen 1993 en 1998 en was ook in Nederland een enorm succes. Begin dit jaar werd een heuse Broadway-musical over de serie aangekondigd!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Lees verder