Lucifer acteurs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer acteurs

OMG: Dit is wanneer Lucifer seizoen 6 verschijnt!

|
|

Laatste update:

We hopen dat je er klaar voor zit, want Netflix heeft gisteravond ineens de releasedatum van Lucifer seizoen 6 onthuld. En die datum komt eerder dan je denkt..

Lucifer-ster Tom Ellis schoof samen met co-showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson vanuit huis aan bij de San Diego Comic-Con en daar kwam het grote nieuws eruit.

Het slotseizoen

Seizoen 5B staat pas sinds 28 mei op de streamingdienst, dus we hadden niet verwacht dat we dit jaar nog konden genieten van nieuwe afleveringen. Maar niets blijkt minder waar *tromgeroffel*... "Aan alle slechte dingen moet een einde komen. Het laatste seizoen van Lucifer gaat op 10 september van start op Netflix."

Bekijk hieronder de volledige aankondiging.

Nieuwe God in town

In het zesde seizoen staat fans weer een hoop te wachten. Lucifer is namelijk de nieuwe God, nadat hij Michael versloeg aan het einde van het vorige seizoen. En dat levert behoorlijk wat verwarring op. "Er is nooit eerder een overgang van Gods kracht naar een nieuwe God geweest. In de finale van seizoen 5 zie je veel verwarring onder de engelen hoe het allemaal werkt - niemand weet het echt", zo schemerde schrijver Chris Rafferty eerder al door. "Dus onze personages hebben een paar dingen uit te zoeken." 

In afwachting van nieuwe afleveringen

In een notendop kun je van het 10-delige zesde seizoen het volgende verwachten: "Bitterzoete eindes, tranen en vreugde en een passend afscheid van de personages waar we zoveel van houden." 

Het zesde seizoen van Lucifer gaat op 10 september van start.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder