Cameron Diaz

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cameron Diaz
Hollywood

OMG: Cameron Diaz maakt comeback!

|
|

Laatste update:

Cameron Diaz was jarenlang één van de populairste actrices op aarde. Na wat flops stopte ze met acteren om een ‘normaal’ leven te leiden. Tot nu: Cameron Diaz maakt een comeback!

Jarenlang was actrice Cameron Diaz van de aardbodem verdwenen. Na vele succesfilms als The Mask, There’s Something About Mary, Vanilla Sky, Shrek en Gangs of New York kwam haar carrière in het slop te zitten. In 2014 stopte ze er maar helemaal mee. In 2017 bevestigde ze dat ze eigenlijk wel klaar was met het vele reizen voor verschillende films.

Jamie Foxx plaatste vandaag een tweet waarin een ‘telefoongesprek’ te horen is tussen hem en Diaz. Diaz meldt dat ‘ze het lastig vindt om een comeback te maken’, dus heeft Foxx Tom Brady op de andere lijn. Brady, die zeven keer kampioen American Football werd, stopte begin dit jaar zijn indrukwekkende carrière. Na ruim een maand kondigde hij alweer een grootse comeback. Diaz: ‘Dit is de man die ik moet spreken!’

Cameron Diaz: Back in Action

Jamie Foxx en Cameron Diaz beginnen samen aan een nieuwe film voor Netflix, genaamd Back in Action. Over het verhaal is nog niets bekend, maar we weten wél dat het een actie-comedy wordt, door regisseur Seth Gordon (Horrible Bosses).

Foxx en Diaz speelden eerder al samen in Any Given Sunday en in de laatste film van Cameron Diaz: de remake van Annie uit 2017.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder