Omdat we er geen genoeg van krijgen: Avrotros zendt Harry en Meghan-docu uit

Veronica Superguide logo
Omdat we er geen genoeg van krijgen: Avrotros zendt Harry en Meghan-docu uit

Omdat we er geen genoeg van krijgen: Avrotros zendt Harry en Meghan-docu uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Voor de Engelsen is het aftellen nu écht begonnen. Op 19 mei vindt er een koninklijk huwelijk plaats waar massaal naar wordt uitgekeken; de bruiloft van de geliefde prins Harry en de immens populaire actrice Meghan Markle. Omdat ook wij smullen van het Britse sprookje, heeft de Avrotros iets leuks voor ons in petto.

TV-huwelijk

De omroep zendt op donderdagavond 17 mei de documentaire Harry & Meghan, een koninklijk sprookje uit. De film analyseert het liefdesverhaal van de Britse prins Harry en ‘zijn’ Hollywoodster, die afgelopen week in haar laatste aflevering van de populaire serie Suits definitief afscheid nam van het acteervak - toevallig genoeg met een bruiloft.

De diepte in

Aan de hand van interviews met betrokkenen en insiders krijgt de kijker een bijzonder inkijkje in het verleden van de aanstaande royal. Meghan’s voorouders worstelden met hun bestaan in het 19e-eeuwse Amerika. Aan de kant van haar moeder is er een geschiedenis van diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennnessee. Overgrootouders aan haar vaders kant kenden het harde leven in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen.

Zin in nóg meer Harry en Meghan?

Over het koninklijke stel verschijnt deze maand ook een heuse romantische speelfilm; Harry & Meghan: A Royal Romance. De film, die vertelt over hoe de relatie tussen de twee beroemdheden tot stand kwam, is op 13 mei te zien op de Amerikaanse televisie. Of en wanneer de film op de Nederlandse buis verschijnt, is nog even afwachten. Wél kunnen we op 19 mei kijken naar the real deal: de NOS zendt het huwelijk van Harry en Meghan om 12.15 uur live uit.
Bekijk de trailer van 'Harry & Meghan: A Royal Romance' in onderstaande video.

Lees verder