'Dutch Giant' Olivier Richters scoort rol in Indiana Jones 5

Door Redactie
Olivier Richters

De Nederlandse acteur Olivier Richters heeft een grote rol in de aankomende vijfde Indiana Jones-film! De opnames zijn al in volle gang, zo vertelt de 'Dutch Giant' in RTL Boulevard.

'I quit!'

"Het is een enorme eer. Het is één van de bekendste franchises, iedereen kent het wel." De 32-jarige bodybuilder is al een paar maanden aan het filmen met acteerlegende Harrison Ford. Een hele aardige man, vertelt Olivier: "De eerste keer dat ik hem ontmoette hadden we al een hele leuke grap. Hij keek naar mij omhoog en hij zei: 'I quit', zo van: tegen jou wil ik het niet opnemen in deze film." Hopelijk pakt Olivier Harrison inderdaad niet al te hard aan, want de beste man raakte al een keer eerder gewond tijdens de opnames van de film... 

Naast Harrison Ford zijn onder andere ook Mads Mikkelsen en Antonio Banderas te zien in Indiana Jones 5. Over het verhaal is verder nog niets bekend, ook weten we nog niet welke rol Olivier zal spelen. De film wordt opgenomen in Londen, Marokko en Italië.

John Wick 4

Olivier is lekker bezig, hij is zelfs zó druk dat hij een andere grote film moest laten schieten! Hij was namelijk ook gevraagd voor John Wick 4, maar die moest hij helaas afwijzen vanwege een te druk schema. Olivier was eerder al te zien in Black Widow en The King's Man en zal volgend jaar ook te zien zijn in de actiefilm Borderlands.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.