Olivia Newton-John neemt cannabisolie tegen kanker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olivia Newton-John neemt cannabisolie tegen kanker

Olivia Newton-John neemt cannabisolie tegen kanker

|
|

Laatste update:

De dochter van Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, heeft er het volste vertrouwen in dat haar moeder weer beter wordt. Ook vertelde ze dat de Grease-actrice cannabisolie gaat gebruiken in haar strijd tegen borstkanker. Dat zei ze woensdag in een post op Instagram, die ze op privé heeft staan, zo weet Entertainment Tonight.

Cannabisolie

"Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde en steun. Met mijn moeder en beste vriendin gaat het goed komen", schreef dochter Chloe op Instagram. "En ik weet dat, omdat ze cannabisolie gaat gebruiken in combinatie met moderne medicijnen om deze ziekte te verslaan", vervolgt ze. Lattanzi beweert dat er veel wetenschappelijke literatuur is over de remmende werking van cannabisolie op de groei van kankercellen. 

Afgeblazen

Bij Olivia Newton-John werd opnieuw borstkanker vastgesteld, zo maakte ze dinsdag via Facebook bekend. De 68-jarige zangeres had al een tijdje last van rugpijn. Na onderzoek werd de ziekte vastgesteld die ook is uitgezaaid naar het heiligbeen. Ze wordt de komende periode bestraald en heeft al haar concerten in de VS en Canada afgeblazen.

Lees verder