Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Hilarisch: Olcay Gulsen steekt de draak met Ruud de Wild

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ruud de Wild wilde het jaar met een frisse en alternatieve nieuwjaarsduik beginnen, maar we kunnen gerust zeggen dat die door Olcay Gulsen letterlijk en figuurlijk in de soep liep!

Aangezien vanwege de coronamaatregelen de traditionele nieuwsjaarsduik in Scheveningen niet door kon gaan, bedacht het koppel een nieuwe manier om het jaar in te luiden. De vraag is alleen of Ruud de Wild daar nu nog zo vrolijk op terugkijkt...

"Oeps, verkeerde blik"

"Zullen we een goed begin doen en een nieuwjaarduik doen", horen we Olcay Gulsen in de Instagram Stories vragen aan Ruud. Niet veel later staat hij zonder T-shirt in de kou. "Het is koud, schat. Schiet nu maar op. Wat moet ik doen?", vraagt de radiodj zich af. "Ogen dichthouden en dan krijg je het zeewater." Uiteindelijk bleek het 'zeewater' alleen net even iets anders te zijn. "Oeps, verkeerde blik", grapt Olcay. Bekijk de hilarische beelden van dit leuke stel hieronder! 

Meer nieuwjaarsduiken

Ruud de Wild was uiteraard niet de enige die zich waagde aan de alternatieve nieuwjaarsduik, georganiseerd door Unox. Ook Juvat Westendorp en Guido Spek gingen gisteren bij Koffietijd de uitdaging aan. "Op de goede voornemens", schreeuwt het duo nog naar elkaar "Happy new year". En je kunt je vast voorstellen dat dat een enorme natte bedoeling werd. Bekijk die beelden hieronder.

Lees verder