Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen

Olcay Gulsen heeft haar voeten laten ombouwen

|
|

Laatste update:

Ja, je leest het goed. Olcay Gulsen was helemaal niet happy met haar voeten en heeft daar dus wat aan laten doen. Zo vertelt ze gisteren bij Shownieuws. De tv-persoonlijkheid heeft niet alleen haar tenen laten inkorten, maar ook de 'knobbels' weg laten halen. 

'Alles tegelijkertijd'

Shownieuws vond het een goed idee de voeten van de deskdames aan de kijkers te laten zien. Olcay Gulsen heeft flink wat aan haar voeten laten doen. "Ik had twee ontzettende knobbels, dus die heb ik laten verwijderen. Ik heb ook mijn tenen laten inkorten. Alles tegelijkertijd.”

Ze haalt ook nog even uit naar de voeten van de andere twee dames, Patty Brard en Dyantha Brooks, wanneer ze het verhaal vertelt. "Ik had best wel – wat jij ook hebt – hamertenen. Dat je optrekkende bewegingen hebt van je tenen en dat het dan tegen je schoenrand aan schuurt. Ik vond dat pijnlijk en vervelend, dus ik heb daar iets aan laten doen."

Jullie ook?

Het is volgens Olcay Gulsen echt een aanradertje. “Dat moet je doen, hoor. Het scheelt heel veel pijn en het ontsteekt ook niet meer. Het is een heel smerig verhaal.” Maar dat lijkt Dyantha nou geen goed idee. “Ik ben er zeker niet blij mee, maar het is wat het is.

Olcay aan de desk

Olcay wordt wel vaker gevraagd om even voor de camera te verschijnen en haar zegje te doen. Vooral bij RTL Boulevard is ze geen vreemde. Al botst het nogal tussen haar en Boulevard-collega Rob Goossens. De twee vuren de ene sneer na de andere op elkaar af. Gelukkig hoeft ze zich daar bij Shownieuws (nu nog) geen zorgen over te maken. 

Lees verder