Oh Oh Daar Gaan We Weer-koppel Nicky en Geneviève krijgt eigen realitysoap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Oh Oh Daar Gaan We Weer-koppel Nicky en Geneviève krijgt eigen realitysoap

Oh Oh Daar Gaan We Weer-koppel Nicky en Geneviève krijgt eigen realitysoap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eén van de meest besproken Oh Oh-sterren treden in de voetsporten van voorgangers Barbie en Michael: de blonde, volle Geneviève en zongebruinde spierbundel Nicky. Het Oh Oh Daar Gaan We Weer-koppel krijgt op RTL XL hun eigen online show: Nicky & Geneviève gaan het helemaal anders doen.

“Bigger and better”

In de vierdelige realityserie nemen we een kijkje achter de schermen in huize Zouwer-Fox. Ze willen een nieuw huis én doorbreken in Amerika met hun modellen- en DJ-carrière. 

Geneviève: “Ik ben model en wil mezelf daar gewoon… ja, hoe zeg je dat? Voortplanten. Alles is daar veel groter: grotere borsten, billen. Ik kan daar meer mezelf zijn,” zegt ze in een interview met Metro. In de eerste aflevering van de realityserie krijgt Geneviève dan ook de zoveelste cosmetische ingreep: een bilvergroting.

Krijgt Barbie concurrentie?

Nicky en Geneviève gaan het, zoals de titel als zegt, het helemaal anders doen dan hun voorgangers Samantha (Barbie) en Michael. "Je moet niet naar anderen kijken, maar jezelf zijn en doen wat jou zelf gelukkig maakt," zegt Geneviève. "Uiteindelijk willen we Nederland veroveren en later ook Amerika. Voor nu willen we vooral op tv blijven. Want ons leven is nooit saai en er is altijd wat te beleven in huize Zouwer-Fox!” Helaas verschijnt de realityshow voorlopig alleen online.

Elke woensdag om 18:00 verschijnt een nieuwe aflevering van Nicky & Geneviève gaan het helemaal anders doen op RTL XL.

Lees verder