Richard Madden Bodyguard

Veronica Superguide logo
Richard Madden Bodyguard

Oh no! Tweede seizoen Bodyguard op z'n vroegst eind 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Bodyguard-fans opgelet: er is goed én slecht nieuws van Richard Madden...

Een tweede seizoen van het spannende Bodyguard is volgens Richard Madden eigenlijk zo goed als zeker. Het nadeel is dat we er waarschijnlijk nog een jaar of twee moeten wachten. Ai!

Madden sprak met de site Indiewire op een Emmy-presentatie voor Bodyguard. Over de geruchten dat de Schotse acteur in beeld zou zijn als James Bond was Madden kort. ‘Dat zijn vleiende internetgeruchten, maar niet meer dan dat. Ik ben niet in de running om Daniel Craig op te volgen.’ 

Madden is eind mei te zien in de Elton John-biopic Rocketman. Madden speelt John Reid, de manager/partner van Elton John (Taron Egerton). In Rocketman zien we de acteur ook zingen en dansen; héél wat anders dan de serieuze Robb Stark en David Budd dus. Volgens Madden zelf komt dat omdat hij het acteren zo afwisselend mogelijk wil houden.

Bodyguard

De acteur is optimistisch over een tweede seizoen Bodyguard, waar ook al een tijdje over gepraat wordt, maar maant fans wel geduld te hebben. ‘We hebben erg hard gewerkt om Bodyguard zo goed mogelijk te maken. Dat werk zouden we tenietdoen als we een tweede seizoen zouden overhaasten. We laten de serie dit jaar rusten, en er volgend jaar weer hard tegenaan.”

Als we hier even wat nattevingerwerk op loslaten, dan is een tweede seizoen Bodyguard in het najaar van 2020 mogelijk. Erg realistisch is dat niet: dan moet je eerder aan medio 2021 denken.

Wat is dat toch met die Britten en hun populaire series?

Lees verder