Oh my! Er is een Temptation Island-baby op komst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Oh my! Er is een Temptation Island-baby op komst

Oh my! Er is een Temptation Island-baby op komst

|
|

Laatste update:

Behalve dat Temptation Island een hoop stukmaakt, brengt ‘de ultieme relatietest’ ook mooie dingen voort. Vandaag heeft één van de stellen die hun relatie in het tweede seizoen op de proef stelde, bekendgemaakt dat zij hun eerste kindje verwachten.

‘We zijn zo blij!’

Niemand minder dan de Vlaamse Jolien en Herbert, wiens liefde Temptation Island afgelopen jaar maar nauwelijks overleefde, hebben op Instagram onthult dat er een liefdesbaby onderweg is. Bij de foto schrijft Jolien: "We zijn zo blij, want we zijn zwanger!" Uit de hashtags blijkt dat Jolien inmiddels twaalf weken in verwachting is en dat zij en Herbert in november papa en mama hopen te worden.
Oh my! Er is een Temptation Island-baby op komst

Kussen en ketsen

Het Temptation Island-avontuur van Herbert en Jolien kende vorig seizoen een heftige afloop. Op het eiland viel Herbert voor de charmes van verleidster Saartje, die hij tegen het eind van het programma alle hoeken van de kamer liet zien. Ook Jolien ging de fout in, maar waar Herbert zich volledig liet gaan en all the way ging met Saartje, ‘kuste’ zij enkel met verleider Karim.

Hypocriete Herbert

Toen de twee elkaar bij het laatste kampvuur weer onder ogen kwamen en vertelden wat er gebeurd was, ging Herbert volledig uit z’n plaat en schoot Jolien in de ‘het spijt me-modus’. Dat had naar onze mening (en die van zo’n beetje alle trouwe kijkers van het programma) toch andersom moeten zijn… Toch bleef het stel samen en vonden ze opnieuw het geluk bij elkaar, zo maakt het mooie nieuws van vandaag extra duidelijk.
Bekijk de pittige hereniging van Herbert en Jolien terug in bovenstaande video. De allerlaatste aflevering van het huidige seizoen van Temptation Island zie je aanstaande donderdag live op RTL5 om 20.30 uur.

Lees verder