OG3NE ontroerd door gelukswensen voor het Songfestival

Veronica Superguide logo
OG3NE ontroerd door gelukswensen voor het Songfestival

OG3NE ontroerd door gelukswensen voor het Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Lisa, Shelley en Amy kregen donderdagochtend in de studio van Radio 2-dj Bart Arens in Kiev een bijzonder emotioneel moment te verwerken.

Tranen van geluk

Een hele reeks BN'ers wenste de zussen in een videoboodschap veel succes donderdagavond tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. De video werd afgesloten door de moeder van OG3NE, die door een ernstige ziekte niet in Kiev kan zijn.

"Doe wat jullie het beste kunnen. Mijn glimlach hebben jullie al", sprak Isolde Vol. De meiden hielden het bij het zien van hun moeder niet droog. Dikke tranen rolden over hun wangen. En ook Bart Arens liet zich meeslepen in de emoties. "Verdorie. Nu sta ik ook te janken." Bekijk de aandoenlijke video hieronder.

Ilse de Lange: “Geniet met volle teugen”

Naast hun moeder kregen de zussen ook gelukswensen van onder anderen Marco Borsato, Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Ilse DeLange, Jan Smit, Humberto Tan, dorpsgenoot Frans Bauer en Willeke Alberti. Ervaringsdeskundige DeLange drukte de dames op het hart vooral te blijven genieten. "Deze ervaring vergeet je je hele leven niet meer. Geniet met volle teugen."

Laatste doorloop

De laatste repetitie voor het Songfestival verliep vanmiddag vlekkeloos. Net als na de doorloop op woensdag kreeg OG3NE ook na dit optreden applaus van de internationale pers in het perscentrum. 

Halve finale Songfestival

OG3NE treedt vanavond als zesde op in de tweede halve finale van het Songfestival. Straks om 20:30 op NPO1!

Lees verder