Officieel bevestigd: Will & Grace komt terug

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Officieel bevestigd: Will & Grace komt terug

Officieel bevestigd: Will & Grace komt terug

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De hardnekkige geruchten zijn nu dan eindelijk officieel bevestigd. NBC heeft tien nieuwe afleveringen besteld van de comedyserie Will & Grace.

Will & Grace "terug naar huis"

Volgens Leslie Jordan (Beverly Leslie) was het een gedane zaak, maar Debra Messing (Grace) liet onlangs nog weten dat een reünie nog niet zeker was. Het bleef dus nog even nagelbijten voor de fans, maar vandaag volgde dan eindelijk het verlossende woord van NBC: ''We zijn verheugd dat een van de leukste en meest bepalende comedyseries uit de NBC-geschiedenis terugkeert'', aldus een woordvoerder. ''Deze baanbrekende serie voor homorechten en politieke bewustwording, vermomd als hogesnelheidstrein van geestige popcultuur, keert terug naar de zender waar die thuishoort."

Prijzen

NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit. In september verscheen er opeens een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezingsspotje, maar dit was wel de aanzet voor onderhandelingen over een nieuw seizoen. Will & Grace werd in totaal voor maar liefst 27 Golden Globes genomineerd. Hoewel niet een van die nominaties werd verzilverd, werd de serie wel bekroond met 16 Primetime Emmy Awards.

In de video hierboven alvast een promo om de voorpret lekker op te stoken, met oude beelden en scènes uit de verkiezingsspecial uit september 2016. Will & Grace keert terug in "het seizoen van 2017-2018".

Lees verder