Ben Affleck

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ben Affleck
Hollywood

Oeps: Zoontje (10) Ben Affleck knalt met Lamborghini tegen BMW

|
|

Laatste update:

Ben Affleck en zijn verloofde Jennifer Lopez namen zondag de kleine Samuel Affleck (10) mee naar een poepchique autoverhuurbedrijf. Dat euh... hadden ze beter niet kunnen doen. Samuel zette per ongeluk een peperdure Lamborghini in zijn achteruit en tikte tegen een BMW aan!

Kleine jongens worden groot: Ben en Jen - aka 'Bennifer' - bezochten het luxe autoverhuurbedrijf 777 Exotics toen Samuel van paps even achter het stuur van een gele Lambo mocht kruipen. Alvast even wennen aan het soort wagens waar hij over een jaar of zes in kan. Het ging alleen nogal snel mis, zo meldt People op basis van een bron die erbij was.

Lamborghini vs. BMW

Samuel, een van de drie kids die Ben met zijn ex Jennifer Garner kreeg, gooide de wagen in zijn achteruit en gelukkig voor hem wist een geparkeerde BMW de auto te stoppen - wie weet hoe fout het wel niet had kunnen gaan als er niets achter de Lambo stond... Wel jammer van die BMW, natuurlijk, maar naar verluidt viel de schade mee. De kleine Affleck-waaghals kwam er trouwens zonder kleerscheuren vanaf!

Reactie Ben Affleck

Paps was niet bepaald blij met de actie van zijn zoontje. Zijn gezicht stond op standje onweer. "You could tell that Ben very much regretted letting Sam get into the driver's seat. He seemed upset about it", aldus de insider van People. "There was no damage. Everyone is okay", benadrukte een woordvoerder van Ben in een officiële reactie.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder