O.J. Simpson-serie valt flink in de prijzen

Veronica Superguide logo
O.J. Simpson-serie valt flink in de prijzen

O.J. Simpson-serie valt flink in de prijzen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

American Crime Story: The People v. O.J. Simpson is de grote winnaar geworden tijdens de uitreiking van de Television Critics Association Awards.

De miniserie van de Amerikaanse zender FX won zaterdag in drie categorieën waaronder beste programma van het jaar en kreeg de voorkeur boven shows als Fargo, Game of Thrones en Making a Murderer.

Based on true events

De tiendelige serie, met onder meer Cuba Gooding Jr., David Schwimmer en John Travolta, gaat over de rechtszaak tegen de voormalig American football-ster, die in 1995 terechtstond voor de moord op zijn ex-vrouw Nicole Simpson Brown en haar minnaar. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van de advocaten aan beide kanten van de zaak.

Emmy-favoriet

The People v. O.J. Simpson is een van de favorieten voor de Emmy Awards in september. De show heeft 22 nominaties op zak. Alleen de makers van Game of Thrones hebben met 23 nominaties meer kans om tijdens de uitreiking met een prijs naar huis te gaan.

Heb je American Crime Story: The People v. O.J. Simpson nog niet gezien? Héél snel doen dan. Bekijk de trailer hieronder!

Lees verder