O'G3NE voor Nederland naar Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
O'G3NE voor Nederland naar Eurovisie Songfestival

O'G3NE voor Nederland naar Eurovisie Songfestival

|
|

Laatste update:

De kogel is door de kerk: O’G3NE gaat volgend jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!

Onder de indruk

“De laatste jaren hebben wij met zeer ervaren artiesten gewerkt die hun sporen hebben verdiend. Dat heeft ervoor gezorgd dat we weer een belangrijke speler zijn tijdens dit festival. Deze lijn zetten wij voort met O’G3NE. Dat de dames favoriet zijn bij de fans en kijkers om ons land te vertegenwoordigen is inmiddels wel bewezen. […] Wij zijn ervan overtuigd dat Europa onder de indruk gaat zijn van het stemgeluid van de drie zussen," zegt Eric van Stade, algemeen directeur AVROTROS. 

Junior Songfestival

Dit is niet de eerste keer voor de zussen Lisa, Amy en Shelley ons land vertegenwoordigen. Bijna 10 jaar geleden deden ze mee aan het Junior Songfestival. “Het is fantastisch dat wij 10 jaar nadat wij hebben meegedaan aan het Junior Songfestival Nederland wederom mogen vertegenwoordigen. Wij zijn super trots dat wij dit vertrouwen krijgen van AVROTROS en hebben enorm veel zin in dit avontuur. Na het Junior Songfestival en het winnen van The Voice of Holland is dit een nieuw hoogtepunt in onze carrière. Wij gaan alles geven om Nederland trots te maken.”

De organiserende omroep AVROTROS sprak voor de editie van 2017 ook met Roel van Velzen en Waylon over deelname, maar dat overleg leidde niet tot overeenstemming.

Eurovisie Songfestival 2017

De komende maanden wordt door AVROTROS en O’G3NE gewerkt aan het liedje en de act. Op dinsdag 9 of donderdag 11 mei laat de meidengroep O’G3NEin Kiev, Oekraïne aan Europa tijdens het Eurovisie Songfestival 2017 horen waar zij in ons land al voor geroemd worden; hun prachtige samenzang. Op zaterdag 13 mei is de finale. 

Lees verder