Spenser Confidential

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spenser Confidential

Nu op Netflix: Spenser Confidential

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na 6 Underground komt Netflix met nóg een nieuwe actieknaller: Spenser Confidential. Cancel je plannen voor vanavond maar, want deze Netflix Original-film is zojuist online gekomen!

De makers van de Fast and the Furious-films hebben weer hun best gedaan om zoveel mogelijk actie en bizarre stunts in anderhalf uur te proppen - net als in de Fast 9-trailer. Niemand minder dan Mark Wahlberg speelt de rol van Spenser!

De criminele onderwereld

Ex-agent Spenser moet een paar jaar zitten in de gevangenis, maar zegt er ingeluisd te zijn. Als hij wordt vrijgelaten wordt hij gestrikt door zijn voormalig bokscoach en mentor Henry (Alan Arkin) om amateurvechter Hawk (Winston Duke) te trainen. Maar als twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord moet Spenser weer intrede maken in de criminele onderwereld van Boston.

Inspiratie uit een boek

Dat er actie in de film zou zitten was al gauw duidelijk, maar toen moest er nog een verhaal komen. Hiervoor haalden de makers inspiratie uit het boek Wonderland van Ace Atkins. Of Mark Wahlberg de originele Spenser eer aan weet te doen kunnen we nu zien op Netflix!

Bekijk hier wat er in maart nog meer op Netflix te zien is!

Lees verder