It: waarom maakt Pennywise de Loser's Club niet meteen dood?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
It: waarom maakt Pennywise de Loser's Club niet meteen dood?

Nu op Netflix: Pennywise is terug in It Chapter Two

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We weten wel wat de Stephen King-fans onder ons vanavond gaan streamen: It Chapter Two! Het vervolg op de 'moderne' It - met een volwassen Losers Club die voor eens en voor altijd afrekent met horrorclown Pennywise - staat nu op Netflix.

Waar gaat It Chapter Two over?

We springen even de toekomst in: 27 jaar later om precies te zijn. Grote acteurs als James McAvoy, Jessica Chastain en Bill Hader spelen oudere versies van de Losers Club. De vervloekte vriendengroep moet weer terug naar Derry waar Pennywise opnieuw tot leven komt. Uiteraard kruipt Bill Skarsgård weer in de verrotte huid van de killerclown. Ook de jonge acteurs uit It (2017), waaronder Stranger Things-ster Finn Wolfhard, doen weer mee, maar dan in flashbacks.

Komt er een vervolg?

Je zou denken dat het nu wel klaar is. De twee films duren bij elkaar bijna 6 uur en coveren veel van Stephen Kings boek. Maar... daar denkt regisseur Andy Muschietti anders over. Hij schijnt nog altijd een derde deel te willen

Meer horror op Netflix

Er staan nog veel meer horrortoppers op Netflix, waaronder ook een aantal andere Stephen King-verfilmingen. Wij hebben ze voor je verzameld: Dit zijn de 10 beste horrorfilms nu op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder