Nu op Netflix: Late Night met Emma Thompson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nu op Netflix: Late Night met Emma Thompson

Nu op Netflix: Late Night met Emma Thompson

|
|

Laatste update:

Netflix krijgt vandaag de hilarische komedie Late Night, een prima film om deze bijzondere Koningsdag mee te eindigen. Emma Thompson speelt een stijve talkshowhost wiens baan op de tocht staat. Weet de nieuwe schrijfster, gespeeld door Mindy Kaling, haar een nieuw imago te geven?

Talkshow stopt?

Katherine Newbury host al jaren een legendarische talkshow in de stijl van de The Late Show en The Tonight Show. Achter de schermen is ze echter een stijve hark en al haar schrijvers zijn doodsbang voor haar. Dus als ze aan hen vraagt wat ze kunnen doen om haar kijkcijfers weer uit het slop te trekken en de talkshow te redden, blijft het angstvallig stil.

Enter Molly Patel (Mindy Kaling) een nieuwe schrijfster voor het team, dat volledig uit witte mannen bestaat. Erbij horen gaat niet makkelijk maar toch is Molly vastberaden om Katherine te helpen.

Een van de beste workplace comedies

Late Night past perfect in het rijtje van uitstekende workplace comedies zoals The Office en 30 Rock. Mindy Kaling was ook de schrijfster van de film en weet uitstekend de hedendaagse problemen in talkshowland aan te stippen. Uiteraard wordt het regelmatig aangevuld met goede grappen en daardoor wordt de film op Rotten Tomatoes beloond met een 80% Fresh Rating.

Koningsdag: Wat is er op tv?

Naast Netflix pakken ook de tv-zenders groot uit op Koningsdag. Zo heeft de NOS een aangepast programma vanwege het coronavirus en kan je op RTL kijken naar De Chantal en Beau Show: Tussen de Schuifdeuren.

Meer Netflix? Bekijk hier ons Netflix-overzicht voor april. En we hebben ook het Netflix-overzicht voor mei voor je klaarstaan!

Lees verder