Nu op Netflix: Honest Thief met Liam Neeson

Liam Neeson in Honest Thief

Liam Neeson-lovers kunnen weer een nieuwe knaller toevoegen aan hun binge-lijstje. De oude actiebaas schitterde vorig jaar in Honest Thief en... let's be honest: grote kans dat je die gemist hebt middenin de corona-pandemie. Gelukkig biedt Netflix vanaf vandaag uitkomst!

De streamingdienst zette Honest Thief vandaag online. Waar de film over gaat? Je raadt het waarschijnlijk al: Liam Neeson zit erin dus explosies, wraakacties en vuurgevechten zijn nooit ver weg.

Waar gaat Honest Thief over?

Liam speelt een beruchte bankovervaller die voor een vrouw (Kate Walsh) valt en daardoor weer op het rechte pad wil lopen. Hij besluit dan ook om zich aan te geven bij de F.B.I. in ruil voor strafvermindering. Maar twee corrupte agenten hebben nog nooit een Neeson-film gezien en komen met andere plannen: zij schuiven de voormalige crimineel een moord in de schoenen en willen zijn miljoenenbuit jatten.

Liam Neeson op Netflix

De bazige baas van bijna 70 denkt nog effe niet aan pensioen en ook Netflix ziet dat. De streamingdienst gaat zijn nieuwe actiefilm, The Ice Road, exclusief droppen. Lees hier meer over The Ice Road.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: