Chucky in child's play reboot met mes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chucky in child's play reboot met mes

Nu op Netflix: de nieuwe Child’s Play!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Horrorfans jullie kunnen vanavond lekker thuisblijven want Netflix heeft zojuist de remake van Child’s Play online gezet! De moordpop Chucky is terug en deze keer gebruikt hij de Internet of Things om zijn moorden te plegen…

Child’s Play is een van de meest iconische horrorseries en natuurlijk kun je niet aan moordzuchtige poppen denken zonder Chucky… als je ooit aan moordzuchtige poppen denkt… mafkees.

Nieuwe Chucky, nieuwe stem

De remake uit 2019 begint met een schone lei en introduceert een verbeterde Chucky. Deze pop is veel geavanceerder en gebruikt zelfs het internet om te ‘leren’. Ook een belangrijk detail: Chucky heeft een nieuwe stem gekregen! Brad Dourif sprak de moordpop al sinds de jaren ’80 in, maar voor de remake werd Mark Hamill aangenomen. Bekend als Luke Skywalker uit Star Wars, zou je niet denken dat Mark een kwaadaardige stem kan opzetten maar het resultaat is een aangename verrassing.

Child’s Play serie komt er ook aan

Ben je meer fan van de klassieke Chucky? Dan hebben we ook goed nieuws want er wordt gewerkt aan een serie over de oude pop, die zich afspeelt na de oude filmreeks! SyFy heeft groen licht gegeven en we hopen natuurlijk dat Netflix die ook naar Nederland gaat brengen. Benieuwd wat de beste Child's Play-films zijn? Jawel, we hebben een Child's Play ranking voor je klaar!

Lees verder