Hotter Than My Daughter presentatrice Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hotter Than My Daughter presentatrice Bridget Maasland

Hotter Than My Daughter geeft nu ook mannen een make-over!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Is jouw vader, broer of vriend wel toe aan een nieuwe look? Goed nieuws: make-over programma Hotter Than My Daughter gaat nu ook mannen flink onder handen nemen.

De show is niet bepaald een kijkcijferkanon meer, maar fans – en wij eigenlijk ook – blijven genieten van de ordinaire panterprintjes of luie kledingstijl van de kandidaten. Eerder kwamen er af en toe al mannen langs in het programma, maar nu worden ze geen ‘uitzondering’ meer.

Aanmelden kan nu

Presentatrice Bridget Maasland, die vorig jaar het stokje overnam van Patty Brard, roept in een promofilmpje op om ook mannen op te geven. Heb je toevallig een vader met een luie stijl of een vriend die zich veel te sexy kleedt? Je kan ze via deze website opgeven voor Hotter Than My Daughter.

In het najaar?

Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, is nog niet bekend. De laatste reeks begon vorig jaar in oktober, dus waarschijnlijk kunnen we dit najaar genieten van het nieuwe seizoen met vrouwen én mannen. Kan je niet zolang wachten? Wij hebben de grappigste kandidaten van Hotter Than My Daughter op een rijtje gezet.

De releasedatum van het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder