NPO zendt Chriet Titulaer-marathon uit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
NPO zendt Chriet Titulaer-marathon uit

NPO zendt Chriet Titulaer-marathon uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De publieke omroep herhaalt zaterdag naar aanleiding van het overlijden van Chriet Titulaer twee afleveringen van Wondere wereld op het themakanaal NPO Best. Daarna is een uitzending van Win de wondere wereld te zien.

Wondere wereld

Dat heeft de NPO woensdag bekendgemaakt. Komende zomer worden meer afleveringen van het wetenschappelijke programma TROS Wondere wereld herhaald. De sterrenkundige, wetenschapper en tv-persoonlijkheid Titulaer, die dit weekeinde op 73-jarige leeftijd is overleden, presenteerde het programma in de jaren tachtig. 

TV-persoonlijkheid

Titulaer, geboren in het Limburgse Hout-Blerick, was tussen 1969 en 1990 veel op televisie te zien. Hij begon zijn televisiecarrière als presentator en commentator van historische gebeurtenissen zoals de maanlanding in 1969 en de lancering van de spaceshuttle Columbia in 1981. Ook was hij medeoprichter van projecten als het Huis van de Toekomst en het Kantoor van de Toekomst.

In de jaren negentig verkocht hij zijn mediaproductiebedrijf, omdat zijn gezondheid achteruit ging. Volgens de krant verbleef hij de laatste jaren in een privé-verzorgingshuis in Driebergen.

Lees verder