Eva Jinek in talkshow Jinek op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek in talkshow Jinek op NPO 1

‘NPO op zoek naar 10 vervangers voor Eva Jinek’

|
|

Laatste update:

Het is nog altijd een enorme puinhoop in Hilversum. Of liever gezegd: het NPO-kamp in Hilversum. Eva Jinek begint over iets meer dan een maand al met haar RTL-talkshow, maar de NPO heeft nog géén vervanger gevonden. Het laatste nieuws? Er komen tien (!) nieuwe talkshowhosts bij.

Dat meldde tv-deskundige Rob Goossens (De Telegraaf) gisterenavond in RTL Boulevard. Op basis van zijn bronnen wist hij te vertellen dat er een plan ligt om niet één presentator, maar tien potentiële Jinek-vervangers in te zetten om haar talkshow op NPO 1 over te nemen, Hoe dan?! 

Vervangers Jinek

Er zijn een aantal dingen die we door hardnekkige geruchten denken te weten. Namelijk: de NPO zou graag een duo willen als vervanger voor Jinek vanaf januari. Journaliste Fidan Ekiz, die gevraagd werd, wees het aanbod af; zij zou samen met EO-presentator Tijs van den Brink een duo vormen. Namen als Sinan Can, Maaike Timmerman en Willemijn Veenhoven zijn waarschijnlijk ook nog in de running. De tien vervangers zouden - zo gaat het gerucht - elkaar gaan afwisselen. Zo krijgt de NPO 1-kijker dus mogelijk elke doordeweekse dag een ander duo te zien. 

En Jeroen Pauw dan?

Rob Goossens durft 'veel geld' te zetten op de gok dat Jeroen Pauw gaat stoppen met zijn late-night-talkshow - wat het NPO-probleem nóg groter gaat maken. Dit gerucht dook eerder ook al op: "Of Pauw überhaupt nog terugkeert op de late avond, is nog onderwerp van discussie", schreef het AD toen. Kortom: de storm in Hilversum is nog niet gaan liggen!

Lees verder