Norman Reedus niet te zien in tv-serie Boondock Saints

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Norman Reedus niet te zien in tv-serie Boondock Saints

Norman Reedus niet te zien in tv-serie Boondock Saints

|
|

Laatste update:

Vorige maand schreven we hier nog dat er een tv-serie komt van The Boondock Saints. Helaas zullen de originele Boondock Saints, Norman Reedus en Sean Patrick Flannery, niet te zien zijn in die serie.

Culthit

The Boondock Saints is een gewelddadige misdaadfilm uit 1999. Hierin beginnen twee Iers-Amerikaanse broers, gespeeld door Norman Reedus (The Walking Dead) en Sean Patrick Flannery (Dexter), een bloederige kruistocht tegen de georganiseerde misdaad in Boston. De film flopte aanvankelijk in de bioscoop, maar groeide in de loop der jaren uit tot een culthit. Er verscheen in 2009 al een vervolg. Onlangs werd ook bekend dat er een tv-serie en een derde film in de maak waren.

Bloedbroeders

Natuurlijk was de grote vraag of Norman Reedus en Sean Patrick Flannery opnieuw in de huid zouden kruipen van de broertjes MacManus. Een tweet van Flannery geeft op die vraag een helder, maar teleurstellend antwoord:

De grote vraag is nu natuurlijk welke acteurs dan de rol zullen spelen van de bloedbroeders in de tv-serie. Maar de echte vraag is misschien of het de fans nog iets kan schelen nu Norman Reedus en Sean Patrick Flannery openlijk afstand hebben genomen van de projecten.

Lees verder