Nóg zo'n film met enge kinderen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nóg zo'n film met enge kinderen!

Nóg zo'n film met enge kinderen!

|
|

Laatste update:

Een vrouw in een vrijstaand huis op het platteland met een hersendode zoon en een pleegkind dat niet praat maar wel heel eng kijkt. Wat kan er misgaan?!

Het is maar een film ...

Je zou toch denken dat ze onderhand beter zouden weten, die mensen die een rustig nieuw leven denken te beginnen op een plek waar je met al je vriendjes en hun vaders nog geen Levend Stratego zou durven spelen. En toch is dat weer exact het plan van deze weduwe en haar hersendode zoon in Shut In. Ze neemt ook nog eens een kakelvers pleegkind mee, een jongetje dat liever mysterieus voor zich uit staart dan een woord met haar wisselt.

De vrouw wordt gespeeld door Naomi Watts, die in The Ring (én The Ring Two) al bewees een uitstekende bijrol te kunnen spelen voor kinderen die ons de stuipen op het lijf jagen. Zoals je aan de trailer zult zien, is het nog niet helemaal bekend wélk kind ons precies de fatale hartaanval gaat bezorgen. Het pleegkind verdwijnt al snel en de hersendode zoon is nogal immobiel, maar aan de hand van de beelden kunnen we beiden niet wegstrepen als verdachte.

Shut In gaat op 13 november in Nederland in première.

Lees verder