Nog twee seizoenen Zondag met Lubach in aantocht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nog twee seizoenen Zondag met Lubach in aantocht

Nog twee seizoenen Zondag met Lubach in aantocht

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor Arjen en zijn team: het satirische VPRO-programma Zondag met Lubach gaat in 2018 door met twee reeksen van tien afleveringen.

Zie ook:

Het worden het achtste en negende seizoen van het succesvolle programma. De eerste aflevering van het nieuwe jaar zal te zien zijn op 28 januari.

Televizier-Ring

Zondag met Lubach groeide het afgelopen jaar uit tot een van de kijkcijferhits van NPO3. Het programma trok gemiddeld zo’n miljoen kijkers. Veelbesproken items uit de afgelopen reeks was de slechterleven-stickeractie, de actie om het referendum voor de zogenoemde ‘sleepwet’ te steunen, het Masturbatielied over seksuele intimidatie en het NRA-filmpje, dat zo’n 3 miljoen keer werd bekeken. Het programma werd bovendien bekroond met de felbegeerde Televizier-Ring.

In de uitzending van zondag fileerde Arjen Lubach de Zwarte Pieten-discussie. Hij riep naar aanleiding van diverse geweldsincidenten de afgelopen weken op de discussie weer terug te brengen naar de kern: zou een klein element van het Sinterklaasfeest iets aangepast moeten worden omdat een reëel deel van de bevolking hierdoor wordt gekwetst?

Lees verder