Midway Trailer 2

Veronica Superguide logo
Midway Trailer 2

Nog meer BOEM in nieuwe trailer voor Midway

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind juni hadden we al de eerste trailer voor Midway, waarin Independence Day-regisseur Roland Emmerich de slag bij Midway onder namen neemt in de stijl van Michael Bay’s Pearl Harbor. Omdat de bioscooprelease nu dichterbij komt hebben we hier als lekkermakertje nog een tweede trailer, die wederom vol zit met duizend bommen en granaten.

“Het is heus niet alleen maar schieten schatje”… Yeah, right!

Wel krijgen we in deze nieuwe trailer iets meer van het verhaal te zien, maar laten we eerlijk zijn: de meeste bioscoopbezoekers gaan deze film niet zien omdat ze een interessante geschiedenisles willen over de Tweede Wereldoorlog. En ook dat romantische verhaallijntje is er alleen maar ingeschreven zodat jongens tegen hun vriendin kunnen zeggen “Zie je wel, het is heus niet alleen maar schieten”, als ze haar willen overtuigen hiernaartoe te gaan in plaats van naar Last Christmas.

Nu je hier toch bent…

Midway knalt 7 november op oorverdovende wijze de bioscopen binnen. Als je op dit artikel hebt geklikt ben je waarschijnlijk dol op films vol grote ontploffingen, dus check dan ook absoluut onze ranking van Michael Bay-films aan de hand van explosies. Een Superguide-klassieker waar we trots op zijn!

Lees verder