Nóg een BzV-baby: Hans en Audrey verwelkomen vijfde kind

Door Emma de Wijer
Hans en Audrey BzV
© KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw heeft al voor heel wat baby's gezorgd. En daar is er weer eentje bij gekomen! Hans en Audrey uit seizoen 4 hebben hun gezin uitgebreid met een zoon.

Sem

"Het gaat hartstikke goed met ons", laat boer Hans weten op de website van het programma. Drie weken geleden werd zoon Sem geboren. Inmiddels is het alsof hij er altijd al is geweest. "Hij slaapt goed, eet goed, hij hoort er helemaal bij." Al is het nog niet helemaal duidelijk op wie de kleine Sem het meest lijkt. "We zien nog geen duidelijke overeenkomsten met de andere vier. Dat is wel grappig, want dat hadden we bij de andere kinderen wel sneller. Maar volgens Audrey is hij toch echt van mij, haha."

Groot gezin

Volgens Hans is Sem een enorm makkelijke baby. De ouders hebben dan ook wel wat oefening gehad: Sem is hun vijfde kind. Boer Hans en Audrey hebben nog vier kinderen; Roan (9), Jurre (8), Silke (4) & Sofie (1,5). Vooral de jongste is dolblij met haar kleine broertje. "Ze vindt hem heel leuk en interessant, en ze probeert heel voorzichtig doen. Maar ze is gewoon nog echt jong, dus dat gaat dan altijd net iets lomper en onhandiger dan ze bedoelt."

Compleet

Boer Hans droomde in 2009, toen hij als vrijgezel meedeed aan Boer zoekt Vrouw, al van een groot gezin. Dat is nu wel compleet, denkt hij. "Ik denk dat het nu wel mooi zo is. Ik ben heel blij met ons gezin. Familie is toch uiteindelijk het belangrijkste. Werken is wel waar ik de hele dag mee bezig ben, maar is uiteindelijk wel bijzaak. En helemaal in deze gekke en onzekere tijden, ben ik blij met zo’n fijne basis thuis."

Hans en Audrey zijn niet het enige gelukkige BzV-setje. Uit vorig seizoen zijn Maud en Evert nog bij elkaar en ook Janine en Sander zijn dolgelukkig!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.