Nintendo-fans opgelet: er komt een Legend of Zelda-serie!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nintendo-fans opgelet: er komt een Legend of Zelda-serie!

Nintendo-fans opgelet: er komt een Legend of Zelda-serie!

|
|

Laatste update:

De enorm populaire videogame-franchise The Legend of Zelda van Nintendo krijgt een eigen serie en de makers van Netflix-hit Castlevania gaan ermee aan de slag!The Wrap kwam met dit nieuws naar buiten maar Nintendo wil op dit moment nog niets bevestigen (noch ontkennen). Vermoedelijk gaat het om een animatie-serie zoals Castlevania. Eerder kregen ook andere game-franchises groen licht, maar dan voor een film. Het gaat om game-mammoeten Mario en Sonic The Hedgehog.Adi Shankar, een van de makers van Castlevania, kwam zondag ook al in het nieuws toen hij meldde dat Simpsons-personage Apu de zak krijgt. Nu komt hij met vrolijker nieuws maar volgens The Wrap gaat hij over twee weken pas zeggen dat 'ie aan een Zelda-serie werkt.

Zelda?

Hopelijk wordt de Zelda-serie een fantasyreeks die zich net als de games afspeelt in het magische koninkrijk Hyrule, waar krijger Link prinses Zelda moet bevrijden uit handen van de duistere Ganondorf.

Pure shit

Wij kunnen ons overigens geen goede game-verfilming herinneren. De meeste pogingen zijn dapper maar slaan al bij de eerste minuut dood van de doffe ellende. We halen onderstaand pareltje, Super Mario Brothers uit 1993, graag nog eens uit de oude doos. Dit nooit meer, alsjeblieft!

Lees verder